OFERTA SKROJONA NA MIARĘ TWOJEJ GASTRONOMII

Dzięki naszemu wieloletniemu  doświadczeniu opracowaliśmy system szkoleniowy, który nie jest jeszcze spotykany w Polsce. Nie dopuszczamy, aby uczestnik szkolenia wyszedł z niego bez umiejętności praktycznych- inaczej go nie skończymy!

1. Nie martw się, szkolenie robimy w twojej restauracji, bez względu na to, gdzie się znajduje!

2. Szkolenie nie będzie kolidować z godzinami otwarcia twojej restauracji!

3. Nie mamy gotowego szablonu. Każde szkolenie tworzone jest jako spersonalizowany system sprzedaży dla restauracji.

4. Każda restauracja jest  inna, ma inny styl komunikacji, inny target gościa, oraz inne oczekiwania sprzedażowe, dlatego szkolenie musi być spersonalizowane!

5. Przed szkoleniem odbywamy wywiady motywujące z kelnerami, oraz managerem analizując obecną sytuację  restauracji.

6. Cena szkolenia zawiera audyt sprzedażowy i audyt kadrowe  z analizą, budowę spersonalizowanego szkolenia, wywiady z kadrą kelnerską, kadrą managerską, oraz 2 dni intensywnego szkolenia w twojej restauracji!

7. Opcjonalnie po wcześniejszym uzgodnieniu prowadzony nadzór metodą OTJ.

Akademia Kelnera

“Kelner to nie tylko kelner,
kelner to świetny sprzedawca, jeżeli ma do tego narzędzia!”

Właśnie tym mottem kierujemy się podczas podczas szkoleń kelnerskich w restauracji. Twoja ekipa kelnerska to pierwsza linia frontu, której umiejętności decydują o satysfakcji gości, atmosferze w restauracji, oraz wysokości twojego obrotu. Inwestując w rozwój kelnerów, inwestujesz w dobre imię i rozpoznawalność swojego miejsca. Wieści o dobrej obsłudze szybko się rozchodzą!

1. Narzędzia sprzedażowe dla Gastronomii Moduł I

2. Narzędzia sprzedażowe dla Gastronomii Moduł II

Akademia Managera

“Więcej ludzi marnuje czas i energię roztrząsając problemy, niż rzeczywiście próbując je rozwiązać.”

Ludzie nie odchodzą od firmy, ludzie odchodzą od managera, dlatego rola Managera w zarządzaniu restauracją, oraz motywowaniu pracowników jest kluczowa. Kadra zarządzającą musi być stabilnym filarem twojej firmy, który przetrwa nawet największy sztorm. Akademia Managera tworzy motywującego, kreatywnego i rozsądnie podejmującego decyzje lidera w twojej restauracji, który będzie potrafił kontrolować, a zarazem inspirować do działania.

1. Zwiększenie sprzedaży i zarządzanie zespołem kelnerów Poziom I

2. Zwiększenie sprzedaży i zarządzanie zespołem kelnerów Poziom II

Trudny
Klient

“Sztuką jest z niezadowolonego gościa, uczynić gościa, który poleci nas innym”

W branży gastronomicznej, każdy niezadowolony klient to potencjalne zagrożenie dla reputacji restauracji. Jeden negatywnie nastawiony gość może, poprzez opinie i rekomendacje, zniechęcić setki innych potencjalnych klientów. Sztuką, której uczymy na naszych szkoleniach, jest przekształcenie niezadowolonego gościa w ambasadora Twojej marki, który z entuzjazmem poleci Twoją restaurację innym. Odpowiednio przeszkoleni kelnerzy potrafią nie tylko łagodzić trudne sytuacje, ale również budować relacje oparte na profesjonalizmie i zaufaniu – kluczowe dla sukcesu w gastronomii.

Audyty

“Czego oczy nie widzą, tego sercu nie żal”

Konstruktywna krytyka zawsze jest dla nas ciężka do przyjęcia, jednocześnie tylko ona pozwala na nam się rozwijać. Audyt finansowy pokaże Ci gdzie w twojej firmie znajdują się wąskie gardła, czyli gdzie możemy oszczędzić, lub zarobić więcej. Audyt sprzedażowy bardzo szczegółowo sprawdzi zaangażowanie twojej całej obsługi. Kelnerzy obsługują, czy tylko podają tacę nie wiedząc, ile pieniędzy przelatuje przez palce? Nie sugeruj się tym, co Ci się wydaje, sprawdź to z profesjonalistami. Napisz do nas przez formularz!

CZEKAMY NA TWOJĄ WIADOMOŚĆ

TELEFON:

+48 785 745 961 / +48 698 691 309

SPOTKAJMY SIĘ:

ZŁOTA 61 WARSZAWA / DZIAŁAMY NA TERENIE CAŁEJ POLSKI