ZAUFAJ PROFESJONALISTOM Z DZIEDZINY SPRZEDAŻY I GASTRONOMII

Skuteczna hybryda międzynarodowego doświadczenia gastronomicznego i
psychologii sprzedażowej!

Jacek Jaskólski

Międzynarodowy Ekspert Gastronomii

Adam Pecyna

Ekspert Psychologii Sprzedażowej

Niebanalne połączenie parunastu lat w Gastronomii z wieloletnim doświadczeniem w psychologii sprzedaży to my House of Impact. Dzięki Naszej hybrydzie sił jako jedyni w Polsce potrafimy podejść do każdego lokalu z dwóch stron. 

Nie działamy na historiach czy opowieściach, chętnie przedstawimy Ci efekty naszych szkoleń – czyli realne liczby i wzrosty w konkretnych restauracjach. 

Nasz wachlarz szkoleń zaczyna się od szkolenia sprzedażowo-kelnerskiego poprzez managerskie, kończąc na szkoleniach z wykorzystania pełnej funkcjonalności POS-a, oraz rozwiązywanie konfliktów z gośćmi, oraz w zespole.

Międzynarodowy Ekspert Gastronomii

Jacek
Jaskólski

"Nie nauczysz kogoś czegoś, czego sam nie wiesz i nie przeżyłeś"

Jacek Jaskólski

Jacek Jaskólski to doświadczony ekspert gastronomiczny z międzynarodowym doświadczeniem zdobytym we Francji i Anglii. Swoją karierę zaczął jako kelner, a dziś jest General Managerem, zarządzającym zespołem blisko 100 osób. Jacek przeprowadził już ponad 200 szkoleń, które pomogły wielu lokalom poprawić wydajność i jakość obsługi.
Jego pasją jest wprowadzanie innowacji w gastronomii – od marketingu, przez wystrój wnętrz, po menu. Specjalizuje się również w szczegółowej analizie finansowej lokali, pomagając właścicielom oszczędzać pieniądze i zwiększać zyski.

Mocne Strony

  • Szkolenia dla kelnerów i managerów gastronomii
  • Wprowadzanie innowacji w lokalach gastronomicznych
  • Analiza finansowa i optymalizacja kosztów w gastronomii

Kontakt

(+48) 698 691 309

jacek@houseofimpact.pl

Ekspert Psychologii Sprzedażowej

Adam
Pecyna

"Nie myśl JAK SPRZEDAĆ, a jak rozwiązać problem i pomóc innym"

Adam Pecyna

Adam Pecyna to wieloletni ekspert w dziedzinie sprzedaży, który specjalizuje się w szkoleniach dla kelnerów oraz managerów w gastronomii. Z pasją i zaangażowaniem dzieli się swoją wiedzą, przeszkolił już ponad 2000 osób! Jako ekspert sprzedaży B2B i B2C, Adam pomaga lokalom gastronomicznym oraz hotelom podnieść sprzedaż i poprawić efektywność zespołów.
W swojej pracy wykorzystuje innowacyjne narzędzia do analizy potencjału zespołów oraz budowania strategii, które zwiększają zyski i usprawniają procesy operacyjne. Jeśli chcesz zoptymalizować sprzedaż i wzmocnić swój zespół – Adam Pecyna jest idealnym wyborem!

Mocne Strony

  • Szkolenia sprzedażowe dla gastronomii (Kelnerskie, oraz Managerskie)
  • Analiza efektywności i potencjału zespołu
  • Budowanie strategii sprzedażowych i procesów dla lokali gastronomicznych i hoteli

Kontakt

(+48) 785 745 961

adam@houseofimpact.pl

Szkoleniowiec

Sebastian

"Dobra obsługa sprzedaje,
ale najlepsza obsługa sprawia, że goście wracają"

Sebastian

Sebastian Figat to ekspert w zarządzaniu gastronomią, który swoje doświadczenie zdobywał w jednych z najbardziej wymagających i prestiżowych konceptów w Warszawie – takich jak Baila Show & Dining, Browar Warszawski czy Blue Cactus. Dodatkowo od kilku lat współpracuje z agencja eventową MR Project Management jako zewnętrzny audytor Eventowy dedykowany na gastronomię podczas eventów masowych. Zaczynał od pracy kelnera, zdobywając doświadczenie w różnorodnych konceptach – od restauracji premium po casual dining – aby jak najlepiej zrozumieć mechanizmy funkcjonowania branży HORECA. I to pozwoliło zbudować mu silne fundamenty jako manager, szkoleniowiec i strateg sprzedaży.

Mocne Strony

  • Efektywne zarządzanie zespołami gastronomicznymi i wdrażanie sprawnych struktur operacyjnych, niezaleznie od rodzaju i konceptu gastronomicznego
  • Optymalizacja kosztów, analiza procesów i zwiększanie rentowności lokalu
  • Organizacja i sprzedaż eventów – od pozyskiwania klientów w nowoczesny sposób na podstawie zaawansowanych kampanii mailingowych, poprzez planowanie, aż po realizację eventów i utrzymanie relacji
  • Szkolenia dla managerów i kelnerów – rozwój kompetencji sprzedażowych, delegowanie, rozwiązywanie konfliktów
  • Mentoring dla liderów gastronomii – wsparcie w budowie strategii i codziennego zarządzania
  • Techniki sprzedaży kelnerskiej – upselling, cross-selling i budowanie relacji z gośćmi

Kontakt

(+48) 698 691 309

jacek@houseofimpact.pl

WYPEŁNIJ FORMULARZ!