
Jakie są codzienne obowiązki barmana?
Barman jako twarz lokalu Wchodząc do baru lub restauracji, to właśnie barman jest pierwszą osobą, z którą goście najczęściej mają
Barman jako twarz lokalu Wchodząc do baru lub restauracji, to właśnie barman jest pierwszą osobą, z którą goście najczęściej mają
Menedżer jako lider zespołu w restauracji W każdej restauracji zespół to serce działalności, a menedżer jest osobą, która dba o
Dlaczego warto inwestować w szkolenia dla kelnerów? Inwestowanie w rozwój kelnerów niesie ze sobą liczne korzyści, które bezpośrednio wpływają na
Rozpoznanie potrzeb klienta: przepis na udane eventy i przyjęcia Organizacja przyjęć i eventów w restauracji wymaga dogłębnego zrozumienia potrzeb i oczekiwań klientów.
Poznaj swój zespół: Fundamenty udanego grafiku pracy Pierwszym krokiem do stworzenia efektywnego grafiku jest zrozumienie kompetencji poszczególnych członków zespołu. Każdy
Gościnność wobec zwierząt – nowy standard w gastronomii W ostatnich latach obserwujemy dynamiczny wzrost liczby restauracji, które decydują się otworzyć
Pomożemy zwiększyć sprzedaż i zmniejszyć rotację pracowników w Twojej restauracji.
Profesjonalne usługi szkoleniowe w branży gastronomicznej. Jak zmotywować Kelnerów, pracować z trudnym Klientem, co zrobić żeby zwiększyć obroty, a jednocześnie bardziej zaangażować pracowników.